Diamant

Evolutia hederelor de

Designul noului DIAMANT este revoluționar și inovativ în categoria sa. Este din ce în ce mai ușoar, dar și mai robust, perfecționat în mecanică, reînnoit în design, oferă standarde operaționale și de producție fără precedent.

Tehnologia superioară

Inspirat de pârghiile care îndrumă răsturnarea brațelor, care amintesc de o formă de potcoavă, designerii noștri au numit cadrul "Hs series", și anume Horse Shoe: un sistem de pârghii care minimizează cererea de ulei pentru înclinare de către combinat, chiar și cu un număr de rânduri mai mare de 8. Dar cum poate fi ușurința sinonimă cu robustețea? Cadrul DIAMANT arată că acest lucru este posibil. Liniile care îl trag sunt proiectate pentru a face structura sa luminoasă, dar solidă, dimensionată perfect pentru a echipa capete mari de pliere. Evident, aceasta poate fi combinată cu orice tip de combină și ajustează unghiul de lucru pentru a satisface nevoile fiecărui utilizator.
Datorită sistemului de reglare a poziției de lucru, capul are întotdeauna înclinația corectă față de sol.

PROIECT EXCLUSIV ȘI PRODUCTIV

Noua caroserie din polimeri de înaltă rezistență marchează un nou pas înainte în istoria antetelor CAPELLO. Designul sinuos însoțește fluxul produsului în orice stare de lucru, făcând recoltarea rapidă și ușoară și depășind toate așteptările.
Curățarea capului este practică și rapidă datorită posibilității de a scoate întregul corp în câteva gesturi, dar, mai presus de toate, fără chei sau alte unelte: mâinile sunt suficiente.
Demontarea caroseriei nu necesită unelte specifice, ceea ce face ca întreținerea și curățarea capului hederului să fie practice și ușoare.

Vizibilitate și siguranta pe drum cu utilajul strâns

Cu DIAMANT mersul pe drum devine o plăcere.

De fapt, una dintre caracteristicile fundamentale ale hederelor CAPELLO, care a fost întotdeauna un element de continuitate în evoluția lor, este compactitatea mare pe șosea: o particularitate care îmbunătățește siguranța manevrelor și vizibilitatea din cabină.

PERFECȚIUNEA MECANISMELOR

Inima pulsantă a DIAMANT este grupul de adunări: un concentrat de tehnologie care sintetizează zeci de ani de experiență în domenii din întreaga lume.

Dinamica colecției a fost defalcată și analizată pas cu pas și fiecare element a fost îngrijit cu cea mai mare atenție, fără a neglija nici măcar cele mai mici detalii.